четвер, 26 вересня 2013 р.

Шапочка - сова

Подобаються мені всілякі "звірині" шапочки, дуже вже вони пасують діткам. Я запалилася шапочкою-совою для Тоні. Хотіла щось оригінальне, яскраве під чорну курточку. В інтернеті є чимало таких сов, але здебільшого вони виконані гачком, а я хотіла спицевий варіант з закритими вушками. Пряжу обрала YarnArt Gold (акрил). В'язалося гарно, можна було закінчити за вечір-другий, але я маю маленьку помічницю Христинку, яка разів три спускала мені петлі)))\
Загалом результат отакий:

Отут є МК з в'язання такої шапочки як спицями, так і гачком.



вівторок, 24 вересня 2013 р.

Манекен карликовий)

Отакий манекен зшився у мене. "Міні" назвати його не можу, бо на зріст має біля 40 см разом з підставкою, тому обзиваю карликовим)
Починався як гольниця. Потім я подумала, що для гольниці він мабуть трохи завеликий. Хоча якщо професійно займатися шиттям, то в самий раз. А потім спробувала його у якості підставки для прикрас - і з цією роллю він справився на відмінно. Врешті-решт мій манекенчик виявився універсальним)

 Гольниця:

Для прикрас:

неділю, 22 вересня 2013 р.

Вінтажний органайзер

Мабуть вдома у кожного є купа старих непотрібних компакт-дисків. І шкода викинути, і майбутнє у них не світле)))
По МК з просторів інтренету спробувала я зробити дорожний міні-органайзер для всіляких рукодільних дрібниць. Ось що у мене вийшло:



Вийшла така маленька мила вінтажна штучка, причому і красива, і корисна)))

До речі, вона і дві таких же (поки в процесі) шукатимуть власницю в лотереї - PIF на рукодільному форумі "Куфер майстрині" на честь першого року діяльності ресурсу.