четвер, 17 жовтня 2013 р.

Грандіозний процес)

Шию панно в садок. Це буде найбільша шита робота після печворкового покривала, але там просто зшивалися квадрати, а тут аплікація.
Отож, фінальні розміри заплановані як 120*90 см. У роботі використовую підручні матеріали, тобто щось спеціально не купую, хіба фетр, з якого мають бути зроблені майбутні елементи килимка.


На сьогодні є отаке:



"Основне" небо - великий махровий рушник. Блакитні хмари - стара атласна блузка. Травичка - з мішка, підбитого старою скатертиною) Веселка - кольорові стрічки, стовбур дерева - обрізок старої штори, причому то виворітній бік, крона - із блузок, які нікому не підходили за розміром, але було шкода викинути) Хмари з синтепону, а яблучка зваляні з шерсті і обшиті бісером, листочки з фетру.

Сама ідея оформлення не моя, а взята на просторах інтернету, тільки от першоджерело знайти не можу(((


2 коментарі:

  1. Тя-а-ак.. бачу що моє використання старих дідових сорочок під наволочки і тільди - то навіть не ноу-хау))
    Гарно виходить.Хотілось би ще побачити то вживу..
    А не боїшся що діти ті хмарки пошматують? чи буде висіти десь в недосяжності?

    ВідповістиВидалити
  2. дякую, Марта!
    чи пошматують дітиська оті хмарки - не знаю) теоретично панно шиється для занять по сенсориці, то думаю, що вихователі пильнуватимуть трохи) я ж робила ще куточок для вивчення правил поведінки на дорозі, то там і дорожні знаки, і машинки з паперу, але поки живе все) може то і паперове творіння покзати?)))

    ВідповістиВидалити